vad en postorder brud

Enbart pa saken da korta biten mo takbaren darbort vi skulle sippa gallande markli drinkar…

Enbart pa saken da korta biten mo takbaren darbort vi skulle sippa gallande markli drinkar…

Vi mottes viktig ino stan. kande mig att orden flodade, stamningen vart ljuv, det varenda latt. At skillnad av dom majoriteten karlar jag diskuterat dejting med forvantar mi jag noll, mig onska ick villi nagot. Mig vette djavulen ens ifall jag vill nagot ovrigt forsta dejten mer annu att kanna pa kanslan. Skad att raka Chris, nago tysk/italienare resident inom Sverige, extrovert sam gladlynt, motsvarade precis mina forvantningar.

Takbaren bjod villi valkomponerade drinkar och redan vid forsta sippet hade vi brusit ut i garv ett pa ganger. Det fanns ingen tidrymd, inget rum, det var just som do jag moter nar mig befinner si omodern ino varlden. Lustigt, otvunget, dynamisk, intressant. Prat ifall goromal, vardag sam krampor varje fjarran.

Han upprepade orden han skrivit at undertecknad dagen for. Samt mig visste. Mig visste korrekt, innerst modern. Det befinner sig svar att chocka undertecknad, overrumpla undertecknad, forvana ja. Allareda nar han forbigaende smog in att han ”swingat” sag mig villi honom att det varenda hans galland. Att flyga hur mig skulle reagera. Jag reagerade ej. Mi visste redan att mig varje kungen en dejt dar min gevar ej vart laddad, jag varje ick darborta for att jaga. Sjalv var dar uteslutand darfor att i dessa corona-tider berora att sjalv var e annanstans.

Medan vi diskuterade datum gick nago karl forbi samt sag intensivt gallande oss

Vi forflyttade oss fran takbaren till nagon mer oansenlig ba nagon kvarts defilera darifran. Samtalet flot, ivrigt avbrot vi varandra med foremal vi bubblade it att meddela sam diskutera. Det kom inte saso en sensatio att han lever inom e oppen proportion, att dom befinner sig forlovade, att do forsoker skaffa baby. Sjalv ar inte missnojd, mi fick ingen blasnin. Snarare pratade vi mer forsavit det, oppnade vara sinnen, delade erfarenheter.

Sjalv sam mina kissbrides.com webbplats ett pa kamtater satt gallande grasmattan for dansbanan nago solig sam hjartlig forsom

Framme intill tricken berattade mig om min forhalland med Salemhaxan, sam nagra utav vara aventyr. Chris kastade bollen bakat sam garvade innerligt.

Oh my gosh, knipa you’re waiting with telling me this nyligen 5 grimas before your train? Inom really like you, I feel a connection. Can I kiss you?

Jag nickade sam hann icke ens filosofera ”yes you may” forran han lindade in tryta fingrar ino mitt barr (ryyys, far ljuv gashud enkom mi tanker villi det!), knar karna anlete intill sitt och kysste mej djupt. Beundrare det vart kansla i saken dar kyssen!

Vi for till varsitt gap. Vi traffa tillrackligt aterigen. Det kommer icke upphora me att han befinner sig uppsyn kar, men vi kommer troligen mota igen. Forresten, han chockade jag rentav. Det befinner si saso sagt sallsynt, skada nar det kom ino dager itu ett oforutsedd hojde sjalv forvanat ena ogonbrynet sam oppnade munnen som nagon fisk. Hade svar att antaga underbe jag horde, pro inte ett skvatt hade avslojat honom.

Det vart nagon passage nago hane sasom foll pro mej, bokstavligen. Var frande skulle vig sig i september samt vi planerade sta hennes mohippa. Det var ett segment personer ino forflyttning denna eftermiddag, personer lapade sol i parken, promenerade langs tillsammans vattnet, spelade kula sam hade picknick.

Odl intensivt att han i praktike missade en glugg inom graset, snubblade, vinglade framtung och vevade med armarna tills han till slut rasade ne inom backen. Jag tittade kungen mina vanner samt kvavde e bubblande fniss. Kom ate, det kan se precis kul ut nar medborgare ramlar!

Vi atergick at datumdiskussionen nar nagon forfolj foll gallande oss. Det vart snubbelmannen. Sam han grepp ogonen oppenhjartig villi ja.